Genom åren har jag kört en hel del DJ-gig, min Traktor S4 har varit med mig i ganska många år i olika sammanhang och spridit glädje åt mig och kanske någon åhörare. Imorgon har bolaget jag jobbar på ett event och jag blev tillfrågad ifall jag kunde köra lite mellanakt när livebandet pausar.

Tro mig, det är ingen risk att behöva fråga mig två gånger ifall jag kan “snurra skivor” även fast det är digitalt.

Igår skulle jag testköra bordet med datorn efter ominstallationen utav min mac och upptäcker förutom att hårdvara inte pratar med mjukvaran att mina kablar och lurar inte låg i mitt flightcase…

Då hela mitt liv ligger nedpackat i flyttlådor för närvarande så har jag inte en aning vart lurar och kablarna kan tänkas ligga, men inget ont som inte har något gott med sig, efter en snabb googling hittade jag i förmiddags en musikbutik väldigt nära arbetet vilken förtjänar en stor bravur, Andreassons musik

( www.andreassonsmusik.se )

Jag skulle köpa två st Mickablar XLR hane till 6.3MM JACK och en adapter från 6.3mm till 3.5mm för mina Bose lurar, det jag älskar med duktig personal och att handla i butik är att man ibland inte har den kunskap som man ibland behöver. Den oerhört trevliga säljaren meddelade att så länge det är mic på lurarna så kommer ljudet från bordet att störas och låta illa, det man gör i lurarna är att lyssna på spår som inte ligger ut mot högtalare.


Nu är jag ett par lurar rikare och några kronor fattigare men otroligt nöjd med ett par lurar som faktiskt presterar riktigt bra, de släpper inte in så mycket ljud från omgivningen och viktigast av allt är att de känns tåliga, ett stort plus i kanten för snap-on låset för ljudkabeln.