Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Kjell & Company (längst ned), givetvis går det toppen att köpa produkten från valfri retailer, dock stöttar ni tesTTech genom att använda länken nedan för att beställa.

Äntligen!!!

Så känner i varje fall jag så fort det nalkas keynote eller nyheter från Apple (gör vi inte alla det) vi fick för någon dag sedan nys om ännu en Pro variant i form utav AirPods, jag har ännu inte kunnat lägga vantarna på ett par men det har uppstått ett par frågetecken kring den här releasen, i varje fall för mig.

När AirPods kom ut så blev jag blixtförälskad, Apple gör som alltid som Apple vill, man sticker ut och sätter standarden för branschen, något som i varje fall jag minns det stack ut med poddarna var att man som vanligt valt att gå sin egen väg, inga kompromisser, clean design och tydlig funktion.

Jag gillar verkligen inte avtagbara delar på lurar, det kanske beror på att jag allt för många gånger för mina Bose-lurars räkning irrat runt och letat efter en tappad “plupp” men det känns efter “pod-intåget” inte särskilt premium med den lösningen.

Jag förstår att det krävs “pluppar” för att få en fin bas och att det är essentiellt för brusreduceringen men frågan är om folket skall få berätta för Apple vad de vill ha eller om Apple skall fortsätta att tala om för folket vad de borde vilja ha.

Köp dem hos Kjell & Company här!