Sedan början utav 2017 har jag konstant setts med en eller dubbla AirPods i öronen, allt strul med trassel pga att sladdarna har legat i fickan är sedan länge glömt, efter extremt frekvent användning så var jag i somras nere på några minuters batteritid vilket resulterade i en tur till en utav mina favoritaffärer.

I kassan försäkrades jag om att det var nya modellen, efter lite snabb granskning saknades all text om det trådlösa etuiet som jag såklart “behöver” jag klandrar inte personalen då det inte är allt för tydligt att det skett en uppdatering.

Skillnaden förutom att de nya hade färska batterier och en riktigt trevlig batteritid är egentligen mest att Hej Siri! fungerar i lurarna, jag ser absolut ingen skillnad på själva lurarna, det enda som skvallrar är den diod som skall meddela ifall lurarna laddar nu sitter på utsidan.

Parkopplingen fungerar som en fröjd (öppna case i närheten utav iPhone), det enda jag har haft problem med är att lurarna ibland (var tredje månad) måste kopplas om.

En trevlig funktion är att man genom att tappa lätt två gånger på lurarna kan styra vissa funktioner som ställs in på i-enheten (Siri, nästa låt, svara, lägg på osv.)

TLDR:

Uppgraderade AirPods gen 1 mot gen 2 med trådlös laddning, skillnad Siri-funktionalitet och en diod för att visa laddning.

https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=5080750